Omroep Lingewaard

75 JARIG JUBILEUM SV ANGEREN – VETERANENWEDSTRIJD EN DEMO WEDSTRIJD WALKING FOOTBALL…

Op zondag 17 september organiseert SV Angeren 75! in het kader van haar feestprogramma om 14.45 uur een veteranenwedstrijd op Sportpark de Poel. Deze wedstrijd wordt gespeeld door oud-leden en veteranen van SV Angeren.

Voorafgaand aan de veteranenwedstrijd organiseert SV Angeren in samenwerking met Stichting Welzijn Lingewaard (SWL) een demo wedstrijd Walking Football. Deze nieuwe vorm van voetbal is speciaal ontwikkeld voor 60+ spelers die gestopt zijn vanwege blessures of een verslechterde conditie. Ook spelers die nog kennis willen maken met de voetbalsport zijn van harte welkom. Het gaat niet alleen om het voetballen maar bewegen en gezellig samenzijn zijn net zo belangrijk.

De basis spelregels van Walking Football zijn; zes tegen zes zonder keepers, geen buitenspel, niet rennen, geen slidings, weinig fysiek contact en de bal mag niet boven heuphoogte worden gespeeld.

Wil je meedoen aan de demo wedstrijd Walking Football kom dan op zondag 17 september om 13.30 uur naar sportpark de Poel. De wedstrijd begint om 14.15 uur. Er wordt twee keer 15 minuten gespeeld en iedere 60+ er uit de gemeente Lingewaard kan deelnemen. Haal je voetbalschoenen uit het vet, zoek kousen en broekje op en kom naar Angeren. Je hoeft geen lid te zijn van welke vereniging dan ook.

Walking Football is een initiatief van de Sport & Cultuur Coach van SWL in samenwerking met de Lingewaardse voetbalclubs: Jonge Kracht, RKHVV, HAVO, de Bataven, GVA, SC Bemmel en SV Angeren.

Meer info over Walking Football:
Nick van der Ham:     [email protected]       06 83678991

Opgave voor de demo wedstrijd Walking Football :
Geert Bouwman:       [email protected]                   06 55725659