Omroep Lingewaard

Dennis Kitaman aangesteld als trainer RKHVV vr.1 voor seizoen 2017/2018:

Voetbalvereniging R.K.H.V.V. en trainer Dennis Kitaman zijn tot overeenstemming gekomen om Dennis Kitaman voor het seizoen 2017 – 2018 als trainer voor het vrouwen 1 team aan te stellen. Hij volgt hiermee Frans Koenen op, die de vrouwentak eerder onder zijn hoede nam. Frans gaat zich volgend seizoen weer volledig concentreren op de selectie heren bij R.K.H.V.V..
Ben Gerritsen, Hoofd Opleiding bij R.K.H.V.V. zegt: “RKHVV heeft het vrouwen- en meisjes voetbal hoog in het vaandel staan, onze dames voetballen in de Topklasse, wat de hoogste amateurklasse is in Nederland voor vrouwen. We zijn dan ook blij dat we een ervaren trainer als Dennis Kitaman hebben weten te verbinden aan onze club.”

Dennis Kitaman is blij met de aanstelling: “RKHVV staat bekend als een team met technisch goed verzorgd en aanvallend voetbal. Ik wil dat graag doorzetten. Het is voor mij tegelijk een enorme uitdaging om naast het team ook de individuele speelsters nog beter te maken, liefst op Topklasse niveau.” Aldus Dennis Kitaman.

OVER DENNIS KITAMAN: CV: Hoofdtrainer SC Westervoort VR1 (Zondag 2e Klasse Oost) te Westervoort. Vorige verenigingen zijn: Victoria Boys te Apeldoorn : seizoen 09/10 tot 13/14, hoofdtrainer VR1. Zondag 1e Klasse en in 2012 promotie naar de Zondag Hoofdklasse Tevens ook coordinator Vrouwen – en meisjesvoetbal. CJVV te Amersfoort : seizoen 11/12. Hoofdtrainer VR1, zaterdag 1e Klasse, AZSV te Aalten; seizoen 07/08 t/m 10/11, Hoofdtrainer VR1, zaterdag 2e Klasse. NEC te Nijmegen, hoofdtrainer VR1 Zaterdag/Zondag 1e Divisie. Dennis Kitaman is in het bezit van trainersdiploma’s: TC-II. Dennis Kitaman is te volgen op twitter via @dkitaman

OVER R.K.H.V.V. : Eind 1932 besloten enkele heren, met de goedkeuring van de pastoor van de parochie, een nieuwe voetbalvereniging op te richten. De oude club Excelsior was aan schulden ten onder gegaan. Zo werd op 1 januari 1933 op initiatief van Henk Siepman, Jan van Onna, Jan Holland en Hendrik Demont de voetbalvereniging R.K.H.V.V. opgericht.
R.K.H.V.V. heeft nu meer dan 1.000 leden. Het eerste elftal speelt in de Hoofdklasse A. Naast het herenvoetbal heeft RKHVV het vrouwen- en meisjes voetbal hoog in het vaandel staan, onze dames voetballen in de Topklasse, wat de hoogste amateurklasse is in Nederland voor vrouwen. Voetballen kan bij R.K.H.V.V. al vanaf 5 jaar voor elke jongen of meisje, op zijn of haar eigen niveau. Alles over RKHVV en haar rijke geschiedenis is te vinden op de website.

Foto: © RKHVV