Omroep Lingewaard

Gezelligheid en muzikaliteit is een gouden combi tijdens MuzikantenMix …

MUZIKANTENMIX: LEKKER JAMMEN!

De eerste MuzikantenMix van het jaar komt er weer aan. En wel op zondag 14 januari a.s. in De Buitenpoort. Wie kan en wil zingen en muziek kan spelen/wil maken is bij deze van harte uitgenodigd om vanaf 15.00 uur mee te jammen. Gratis entree uiteraard. Start het nieuwe jaar goed!

De vorige MuzikantenMix was een geweldig succes. Vele diverse muzikanten met even diverse instrumenten die spontaan het podium betraden en de krachten bundelden met zangers en zangeressen. Wat een enthousiasme, wat een muziek, wat een topsfeer! Een wervelende jamsessie! Met volop publiek.

Wil je dat ook/wederom beleven? Dat kan! Kom dan op zondag 14 januari a.s. vanaf 15.00 uur naar De Buitenpoort! De eerste van een reeks edities MuzikantenMix in de eerste seizoenshelft. In de vierde jaargang al weer!

Zingen en spelen

Een backline is aanwezig, d.w.z. drums, bas- en twee gitaarversterkers, keys en zanginstallatie. Dus pak je gitaar, sax, bas, mondharmonica, drumsticks en/of schaaf je stem en plug in en doe mee! We werken met een setlist, al is dat echter géén verplichting! Alles mag, en kan, mits je daarvoor medemuzikanten weet te enthousiasmeren 😉

Kun je niet spelen? Maakt niet uit, kom voor de muziek en “just for the fun and the smile on your face” naar de jamsessie en wie weet raakt je geïnspireerd en speel jij een volgende keer ook mee? Dus kom spelen, zingen, dansen, drinken, lachen, supporten!

Mede namens de “sjèm-band” Jos Janssen, Wouter Derks, Peter van Megen, Nico Peters, Tonnie Rijnders en Benno Arends en natuurlijk De Buitenpoort.
Tot zondag 14 januari!

 Foto: Benno Arends