Omroep Lingewaard

Kick-off Lingewaardse sportweek met sportactiviteiten en FIFA toernooi!..

De aftrap van de Nationale Sportweek in Lingewaard start op 9 september tijdens LingewaardUIT! in het centrum van Huissen. Inwoners uit heel Lingewaard kunnen meedingen naar de titel ‘Sportiefste van Lingewaard’. Hiervoor zijn verschillende challenges zoals spijkerbroek hangen, planken en limbo dansen uitgezet. En het gaat niet alleen om wie de sterkste is, want sportiviteit is meer dan alleen sterk zijn. Inwoners die gewoon mee willen doen omdat het leuk is, komen ook in aanmerking voor de prijs.

Ook nieuw dit jaar is de mogelijkheid om mee te doen aan FIFA toernooi. Word jij de Lingewaardse Playstation FIFA koning(in)? Tijdens LingewaardUIT! gaan de spelers live de strijd met elkaar aan. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Aanmelden kan nog via www.fifatournament.com/lingewaard. Kosten per aanmelding € 3,-. Ook hier geldt deelnemen is belangrijker dan winnen.
Tijdens de Nationale Sportweek worden enkele sportverenigingen extra uitgelicht. De Sport & Cultuurcoaches bezoeken verenigingen die iets extra’s doen tijdens deze week. Verder kunnen inwoners gratis meedoen met sportactiviteiten door ervoor te sparen met de Albert Heijn spaaractie. Bij een volle spaarkaart kan je meedoen aan een gratis training of proefles. Deelnemende verenigingen worden bij de lokale AH bekend gemaakt.

Kijk voor meer info over de sportweek op www.swlingewaard.nl