RKHVV Vr1 wint gemakkelijk van SDOUC Vr1..

Topklasser RKHVV Dames1 heeft haar eerste bekerwedstrijd simpel gewonnen van eerste klasser SDOUC. De Huissense Dames waren duidelijk een maatje te groot voor de ploeg uit Ulft. Binnen 10 minuten was de wedstrijd al beslist door op een 2 – 0 voorsprong te komen. Vervolgens was het eenrichtingsverkeer naar het doel van SDOUC. Halverwege de eerste helft werd het ook nog 3 – 0. Dit was tevens de ruststand. Maar die had veel hoger moeten zijn gezien de vele mogelijkheden die de Huissense Dames voorgeschoteld kregen.

De tweede helft kwam SDOUC er helemaal niet meer aan te pas en de score liep uiteindelijk gemakkelijk op naar een 8 – 0 overwinning. Dubbele cijfers waren zeker mogelijk geweest als de vele kansen waren omgezet in nog meer doelpunten.
Komende woensdag spelen de Dames van RKHVV Vr1 uit tegen Woezik Vr1. Aanvang: 20:00 uur.