RKHVV wint eerste wedstrijd Arnhem Cup

RKHVV heeft zich op een stormachtige dinsdagavond geplaatst voor de volgende ronde van de Arnhemcup. Tegenstander was ESA uit Arnhem. Voor de rust speelde RKHVV niet goed. Er was geen beleving in de ploeg van Frans Koenen waar ook een aantal vaste basisspelers ontbraken. Met de meest simpele ballen hadden ze al moeite. Wel kwam de Huissense ploeg tot een aantal goede mogelijkheden. Maar die werden knullig om zeep geholpen. Ook ESA kwam aanvallend tekort maar kwam vlak voor rust toch op een voorsprong. Een inzet van een ESA aanvaller werd ongelukkig in eigen doel gewerkt door een verdediger van RKHVV 0-1 en de Huissenaren leken op weg naar een anticlimax.

Na de rust kwam er meer leven in de brouwerij en RKHVV ging op jacht naar een overwinning. RKHVV was oppermachtig en doelpunten moesten er wel vallen. En dat gebeurde ook door Cem Köse. Nick Stienstra en Keverley Albertus. Vervolgens schoot ESA nog in eigen doel. Eindstand 4-1.

RKHVV cup
Vorig jaar won RKHVV de Arnhem Cup. © Willie Sluiter

In de tweede ronde (dinsdag14/04) speelt RKHVV thuis tegen VDZ. Aanvang van de wedstrijd 20:30 uur.

Verslag Willie: Sluiter/RKHVV