Omroep Lingewaard

Waar zijn de verlanglijstjes?..

Ouders: laat kinderen zoeken in De Buitenpoort op dag intocht Sint

De bewoners van ‘De Liedjesflat’ zijn hun verlanglijstjes kwijt. Die zijn verdwenen! Een oproep aan de ouders: laat kinderen mee zoeken en zingen op zondag 19 november in De Buitenpoort. De Sint en Troef Theater helpen en zingen mee.

Op diezelfde dag komt Sinterklaas aan in Huissen! Rond 14.00 uur bij Het Looveer, waarna hij met zijn Pieten naar het centrum van het stadje van plezier gaat. Vanaf 15.00 uur zijn kinderen en ouders welkom in de behaaglijke en sfeervolle Buitenpoort. En….. vanaf 15.30 uur moet de Sint aan de bak om de verlanglijstjes van de bewoners van ‘De Liedjesflat’ te zoeken. Maar de kinderen en met de mensen van Troef Theater gaat hij op onderzoek uit.

Want waar zijn toch de verlanglijstjes gebleven? Die flat staat midden op  het podium. Achter elke deur bevindt zich een bewoner met een eigen verhaal. Met behulp van Sinterklaas komen we er langzaam maar zeker achter wat er nu eigenlijk aan de hand is. Tijdens de voorstelling zijn veel live gespeelde (Sinterklaas) liedjes te horen, zodat iedereen mee kan zingen.

De speciale kindervoorstelling: ‘Troef en de verdwenen verlanglijstjes’ is gratis toegankelijk. Cadeautje van De Buitenpoort 😉 Maar wees op tijd voor een (goede) plek.