Omroep Lingewaard

2e Bemmelse Boekenmarkt …

Soms begin je aan een nieuw boek dat je direct meesleept in het verhaal, waardoor je het in één adem uitleest. Prachtig… Maar dan? Meestal komt zo’n boek in de kast terecht om vervolgens nooit meer gelezen te worden. Jammer! Gun al je boeken een nieuwe lezer, en verkoop ze tijdens de 2e Bemmelse Boekenmarkt op 1 juli a.s .

Na het succes van 2017 hebben Monique Kuster en Hetty Lentjes besloten de tweede Bemmelse Boekenmarkt te organiseren. Hiervoor is de datum van 1 juli gekozen, net als vorig jaar tussen 12.00 en 16.00 uur in de Theaterkerk in Bemmel.

Er is opnieuw gekozen voor de fantastische, inspirerende locatie van de Theaterkerk. Een plek waar veel mensen samen kunnen komen, waar je aan de koper van je boek iets over het verhaal kunt vertellen. Waar mensen elkaar tips kunnen geven. Waar een grote diversiteit aan genres te vinden zullen zijn, van romans en thrillers tot aan poëzie en kinderboeken. Waar men heerlijk de hele middag tussen allerlei boeken kan neuzen. En, waar men zo vlak voor de zomervakantie aanbreekt, tweedehands boeken op de kop kan tikken!

Dus , heb je thuis ook zoveel gelezen boeken liggen? Verkoop je boeken dan op de Bemmelse Boekenmarkt. Want besef, dat zelfs de oudste boeken nog maar pas zijn geschreven, voor degene die ze nog niet heeft gelezen! Een verkoopplek huur je van 12.00 tot 16.00 uur voor 20 euro. Wil je een verkoopplek reserveren, mail dan naar [email protected].