Omroep Lingewaard

A.s. Zondag 14 april Bemmel in de Mode 2019, een “spetterend” evenement!

A.s. zondag is het zover. Dan wordt in het centrum van Bemmel van 11.00 tot 17.00 uur weer het evenement “Bemmel in de Mode” gehouden.

Naast de koopzondag en voorjaarsmarkt zijn er ook weer spectaculaire modeshows. En…zoals al eerder gemeld, gaan we dit jaar swingen, want het thema is DISCO! Dus wees gewaarschuwd, trek je dansschoenen aan, want stilstaan is bijna niet mogelijk. Op de promenade in het centrum worden twee shows gegeven. De eerste is om 13:00 uur en de tweede om 15:00 uur. De nieuwste trends op het gebied van kleding, schoenen, brillen, accessoires, haarmode en zelfs fietsen worden door onze modellen, in alle leeftijdscategorieën, geshowd op de catwalk. Om al dat moois wat tijdens de modeshow gepresenteerd wordt te kunnen bemachtigen, zijn natuurlijk de winkels geopend van 12:00 tot 17:00 uur. Verder zal in het centrum weer de voorjaarsmarkt zijn met een grote diversiteit aan kramen. Ook treden, ter promotie van de dweildag van 9 juni, twee dweilorkesten op en is er ook voor de kinderen voldoende vertier.
Rondom het centrum is er voldoende gratis parkeergelegenheid en om van Bemmel in de mode een compleet uitje te maken, kunt u die dag natuurlijk ook bij onze horecaondernemers terecht om de inwendige mens eens lekker te verwennen.

Handelaren, hobbyisten en verenigingen kunnen zich nog inschrijven via: www.marktlijst.nl

of bellen met Star Promotions: 010-5243434.
Natuurlijk gaan we zeker de goden niet verzoeken, maar we willen er wel weer een “spetterende” dag van maken. Dus wel de figuurlijke spetters, maar de letterlijke spetters liever niet!!!

Tot ziens op zondag 14 april bij Bemmel in de mode.