Omroep Lingewaard

AJ Eten & Drinken Meest Klantvriendelijke Ondernemer 2020 van Bemmel!

Donderdag 14 mei is de Meest Klantvriendelijke Ondernemers 2020 van Bemmel bekendgemaakt. De keuze van de stemmers is voor de tweede keer op AJ Eten & Drinken gevallen. Inwoners van Bemmel en uit de regio hebben in de periode van 1 december 2019 tot en met 31 januari 2020 online hun keuze kenbaar gemaakt. Dit voorzien van een motivatie waarom de keuze voor de betreffende ondernemer is gemaakt. AJ Eten & Drinken is de winnaar met een overduidelijke meerderheid van stemmen.

Dit was ook al het geval in 2018. Uit de motivaties blijkt duidelijk waarom een bezoek aan AJ zo gewaardeerd wordt. Enkele quotes: 

  • “De bediening kent de ouderwetse gastvrijheid en gastheerschap. Deur openhouden, vriendelijk woord en echt om de klant geven.” 
  • “Klantvriendelijkste ondernemer met zoon en vrouw, niks te gek, staan altijd voor je klaar en blijven vriendelijk”.

Voor Kamel en Jordi Askander is het opnieuw een bevestiging van hun klantgerichte aanpak.                                                          

Schoen- en Sleutelspecialist Luuk Huting is voor de derde keer op rij als tweede geëindigd en dat verdient zeker een eervolle vermelding en een diner voor Luuk en zijn partner in een van de Bemmelse horecagelegenheden zodra dit weer mogelijk is.  Dierenspeciaalzaak De Bok is derde geworden en daar is Selcan Toonen zeer trots op. 

De bekendmaking zou eigenlijk al in maart plaatsvinden tijdens de algemene ledenvergadering van de Ondernemersvereniging Beleef Bemmel, maar dit kon vanwege corona helaas geen doorgang vinden.