Omroep Lingewaard

AlLeS voor Bram! 

Samen met een wielrenteam van maar liefst 17 vrienden en familieleden gaat Bram Emmerzaal uit Angeren op 11 juni 2020 de Mont Ventoux beklimmen tijdens Tour du ALS. Bram fietst tijdens de tocht op de tandemfiets, de Hase Pino die beschikbaar is gesteld door Stichting ALS. 

Samen staan we sterk
Bram (38 jaar) kreeg twee jaar geleden de diagnose Amyotrofische Laterale Sclerose, oftewel ALS. Een klap voor hem, zijn vrouw Marleen en zijn dochtertjes van 5 en 3 jaar. Maar ook voor zijn familie, vrienden en iedereen die hem kent. Niemand kan iets doen aan deze invaliderende aandoening van het zenuwstelsel. Er bestaat geen medicijn en dus moet er onderzoek komen. Maar daar is geld voor nodig. En daarom gaat het team AlLeS voor Bram meedoen aan Tour du ALS! Het streven is om € 25.500,- op te halen. En daarvoor hebben zij allerlei creatieve acties bedacht. 

Bramburger
Wie een kerstmarkt in de regio heeft bezocht, heeft hem misschien al ontdekt: de Bramburger! Een robuuste hamburger ontwikkeld samen met sterrenchef Mike Cornelissen van restaurant Rijnzicht uit Doornenburg. De burger is dankzij de inzet van Slagerij Buurman realiteit geworden en is zoals wij Bram kennen; puur eerlijk en robuust, met de smaak van het platteland. Hij is gerookt op hooi en op smaak gebracht met weidekruiden. In december zijn er al bijna 2000 burgers verkocht. In januari komt de tweede lichting. Loopt het water je al in de mond? Bestellen kan op www.allesvoorbram.nl. 

Veilingdiner 27 januari
Humpreys in Nijmegen opent op maandag 27 januari speciaal haar deuren voor het “AlLeS voor Bram Veilingdiner”. Hiervoor zijn toegangstickets te koop á € 59,95 per persoon exclusief drank. Het grootste gedeelte hiervan is voor AlLeS voor Bram en hiervoor krijg je een avondvullend programma inclusief viergangendiner. Tijdens de avond worden er unieke items geveild waarvan de opbrengst ook 100% voor AlLeS voor Bram is. Ben je erbij? Toegangstickets zijn verkrijgbaar via www.allesvoorbram.nl. 

Lentekriebels, pubquiz en toertocht
Naast bovenstaande acties organiseren we in het voorjaar ook een pubquiz in De Letste Stuyver in Angeren en een fiets-toertocht. Bovendien zijn we aanwezig op de Lentekriebels in Angeren op 5 april. Deze activiteiten zijn volop in ontwikkeling! De laatste informatie wordt bekend gemaakt op www.allesvoorbram.nl en op www.facebook.com/AlLeSvoorBram/. 

Doneren?
Uiteindelijk heeft het team donaties nodig. Alle grote én kleine beetjes helpen! Wil je bijdragen? Dat kan eenvoudig door onderstaande qr-code te scannen of naar https://www.tourduals.nl/team/alles-voor-bram te gaan. Bedankt!