Omroep Lingewaard

“Als die ene glimlach is wat ik krijg, word ik rijkelijk beloond”

persbericht SWL

Aldus Paula Bakkers (53 jaar) die zelf twee dochters heeft en ervaring met opvoeden. Onlangs heeft zij het roer omgegooid op werkgebied. Na jarenlang werkzaam geweest te zijn in de HR, merkte ze dat ze daar geen voldoening meer uit kreeg. Dus ging zij op zoek naar wat haar wel inspireert, uitdaagt, waar haar kracht ligt en vooral wat ze leuk vindt!

Haar ervaring met het begeleiden van een hoogbegaafde autistische jongvolwassene, acht jaar vrijwillige inzet bij de tussen schoolse opvang en regelmatige oppaservaring op een hoog gevoelige kleuter, brachten haar bij de opleiding Kindercoach. Een HBO opleiding waarin het kind centraal staat. Naast de opleiding zoekt zij een plek waar ze praktijkervaring op kan doen en coaching in dit specifieke veld kan krijgen. Via een vriendin komt zij in contact met Gezinsondersteuning (+), een project uitgevoerd door Stichting Welzijn Lingewaard. Na een kennismakingsgesprek met een wederzijdse klik kan ze aan de slag. Ze heeft de driedaagse training gevolgd om als gezinsondersteuner aan de slag te gaan in een gezin met een kindje met ASS (autisme spectrums stoornis). Ze heeft er enorm veel zin in!

Herken jij je in dit verhaal of ken je iemand die welllicht als gezinsondersteuner aan de slag wil bij SWL, laat het ons weten! Stuur een mailtje naar: h.vanoene@swlingewaard.nl of e.boltink@swlingewaard.nl of bel het Meldpunt: 088 255 2555.

Wil je online meer info over het project Gezinsondersteuning (+), kijk dan op www.swlingewaard.nl (onder hulp & advies).

Gezinsondersteuning (+) is mede mogelijk gemaakt door het Oranje Fonds.