Omroep Lingewaard

“Alsof het landsbelang op het spel staat”…

Persbericht van lingewaard.NU:

“Alsof het landsbelang op het spel staat”
Het is onmiskenbaar verkiezingstijd. Al dat leuren, aan de deur, op de markt of bij de supermarkt, je kunt nog geen stap buiten de deur zetten zonder achtervolgd te worden door in uniforme partijkleuren gestoken politici die u nog een folder, ballonnetje of andere prullaria in de hand willen drukken om u te bewegen op hen te gaan stemmen. En dan nog niet te spreken over al die landelijke politici op televisie of de radio die de kiezer trachten te bewegen op zijn of haar landelijke partij te stemmen. Alsof het landsbelang op het spel staat.

Gemeenteraadsverkiezingen gaan over alledaagse problemen waar jij en ik als burger mee van doen hebben. Wij hebben de afgelopen vier jaren gepoogd dit zo goed mogelijk te doen. Graag willen we onze inzet voortzetten en daar hebben we volgens goed democratisch gebruik jouw stem voor nodig. En dat vragen wij liever zonder jou te achtervolgen op de markt en zonder een irritante voet tussen de deur.

Namens lingewaard.NU
Joop en Theo

Dit betreft een persbericht van Lingewaard.NU. De geuite meningen, visies, etc. zijn niet per definitie die van Omroep Lingewaard.