Omroep Lingewaard

Amazing rock van The Brew op zondagmiddag 4 maart in De Buitenpoort Huissen…

De onvolprezen Britse psychedelische rockband The Brew speelde in 2010 en 2011 in De Buitenpoort-Huissen bij wijze van spreken “het dak er af”. Nu komen ze speciaal (eenmalig) terug! Een van hun laatste optredens van hun “Shake Of Tree”-tour, hier in Nederland is in De Buitenpoort. Voor ze doorreizen naar Oost-Europa, maken ze er een “lovely Sunday afternoon rockconcert van”. Zeg maar “amazing rock concert”!

Met o.a. duidelijke invloeden van The Who en Led Zeppelin en hedendaagse bands als Wolfmother, staan de mannen garant voor stevige melodieuze rock. The Brew: met de charismatische frontman Jason Barwick op gitaar/zang (een jongere creatie van Jimmy Page van Led Zeppelin) pakt met gemak hun delen uit de jaren zestig en zeventig en steken de rock in een erg verfrissend nieuw jasje. Op bas de ervaren Tim Smith en de weergaloze drummer Kurtis Smith, die ook wel de “Bruce Lee of the Drum Kit” wordt genoemd, maakt het trio vol. Op het podium spat de energie er vanaf! De band is een verplichte kost voor de rockers. Ken je ze nog niet. Laat je dan verbazen door de 120% “on stage”.

Support: Stennes : “in the memory of Rory Gallagher”

In 2018  stappen ze de bühne op met repertoire toegespitst op de jaren ’70 van Gallagher. Denk aan albums als ‘Live in Europe’ en ‘Irish Tour ‘74’! De aftrap is in De Buitenpoort. En het past! Want twee dagen eerder, op 2 maart, is het de 70stegeboortedag van Rory.

 

 Zo.middag 4 maart. eur open: 15.00 uur. Aanvang 15.30 uur. Entree € 13 (aan de deur € 17).

 Kaartverkoop online via debuitenpoort.nl, of bij de vvk-adressen CD-shop Kroese- Arnhem, Foto van Eimeren in Huissen en cafetaria Braulio in Angeren