Omroep Lingewaard

aMeezing Kerstfeest met de Deurdweilers!..

Komt allen tezamen, onder ’t sterren blinken… Zaterdag 17 december is het dan zover, het aMeezing Kerstfeest in het Dorpshuis in Angeren. Vanaf 20.00 uur barst het feest los met dweilorkest de Deurdweilers in samenwerking met zeemanskoor Schip Ahoy. Dit geheel wordt aan elkaar gepraat door Bryan Schmidt.

All I want for Christmas is….. an amazing feest. Een dweilorkest staat symbool voor feest, een zeemanskoor staat voor meezingen. Dat klinkt toch als een gouden combinatie? Feest mee, zing mee, swing mee en maak met ons dit feest onvergetelijk.

Merry Christmas Everybody… En gefeliciteerd met het 25-jarig jubileum! Dit zilveren jubileum kunnen we uiteraard ook niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Met nog 2 leden van de eerste dag is er toch wel wat veranderd in de bezetting van het orkest. Vandaag de dag bestaat het orkest uit 23 spelende leden van gemiddeld zo’n 35 jaar oud.

It’s the most wonderful time of the year… En deze maand wordt voor één persoon extra bijzonder, want deze avond reiken wij voor de zesde keer de Gouden Duim uit. Deze vrijwilligersprijs is in 2006 in het leven geroepen door dweilorkest de Deurdweilers. Deze prijs gaat naar één van de vele vrijwilligers die Angeren kent. Wie gaat dit jaar de Gouden Duim overnemen, nadat deze twee jaar lang bij Rook Overweel op de schoorsteenmantel heeft mogen staan?

Jingle bells, jingle bells… Na dit officiële gedeelte zal vanaf ongeveer 22.00 uur Cold Beverage het muzikale gedeelte voor hun rekening nemen en feesten we samen door tot in de kleine uurtjes.

Run Rudolph Run…. En ga snel naar het Dorpshuis of Smits Mode en koop nog kaartjes voor dit geweldige feest! Voor slechts €5 ben je van de partij!

Midden in de winternacht…. komt er helaas weer een einde aan het feest. Dan wensen wij bij deze iedereen vast hele fijne feestdagen en de beste wensen voor het nieuwe jaar!