Omroep Lingewaard

Begin je zondag goed met alweer de 8ste Parkloop!

Zondag 2 december wordt de 8ste editie van Parklopen gehouden. Het mooie natuurrijke parcours in Park Doornik in Bemmel is de perfecte ambiance voor een gezellige pré Sinterklaas loop. De loop is een frisse start van de zondag voor het hele gezin, jong en oud. Wandelaars, joggers en snelle Jelles worden allen uitgenodigd om mee te lopen.

De verzamelplek is bij Restaurant Zijdewinde in Bemmel, Waaldijk 28. De deelnemers worden om 9:15 uur verwacht. Om 9:30 uur starten de lopers. Lopers kunnen deelnemen aan de 3 km loop. Vind je het leuk om deel te nemen met je zoontje of dochter en is drie kilometer daarvoor te ver, dan kun je samen mee doen aan de 1 km loop!

Zondag is een tikkeltje speciaal want er wordt een nieuw informatiepaneel geopend op de parkeerplaats bij het restaurant. Hierdoor is het parcours bereikbaar op alle dagen van de week. Nieuwsgierig; kom kijken en trek je hardloop-/wandelschoenen aan.

Inschrijven kan op: www.parklopen.nl/parkdoornik. Ter plekke inschrijven is ook mogelijk, zorg wel dat je dan sowieso op tijd bent.  

Deelname is gratis! Voor vragen over de loop ga naar de website of stuur een mail naar [email protected].