Omroep Lingewaard

Bekende dj’s draaien de boel dol in Huissen op het Vier Uur Fout Feest

Laatste tickets Q-music the Party in De Buitenpoort  

Wat een dj-booth! Wat een dj’s! Wat een show! Wat een foute muziek! Zaterdag 20 april a.s. kun je weer uit je plaat gaan op Q-music presents The Party – Hoe Fouter Hoe Beter in De Buitenpoort in Huissen. Wees wel snel met het bestellen van kaarten er zijn er niet veel meer. Met een beetje mazzel kun je nog een –goedkoper- early bird ticket bemachtigen!

Het bordje ‘vol’ gaat steevast op de deur van De Buitenpoort als Q-Music in the house is. Niet verwonderlijk met bekende dj’s, een indrukwekkende dj-booth van 18 TFT-schermen voor video en visuals en een leddecor met bigscreens. Tel daarbij op alle hebbedingen en fanartikelen die weg gegeven worden en dan snap je dat Q-music presents The Party garant staat voor een wervelend feest. Een Vier Uur Fout Feest maar liefst. Een show die zijn gelijke niet kent. En daarom altijd een uitverkocht huis in Huissen en een topsfeer.

Una paloma blancaaaa, Sex on the beach, Greased lightning, I will survive, We are the children of the night, Leef, Y-M-C-A! Meezingen maar, confetti het publiek in, handjes in de lucht en dansen tot je niet meer kunt.

De Buitenpoort heeft deze zeer gewilde party dus weten te boeken. Zaterdag 20 april a.s. dus, Paaszaterdag. Aanvang: 21.00 uur (18+). Entree: €15,- (aan de deur), voorverkoop via www.debuitenpoort.nl. Wees snel, want op is op en dit feestje wil je niet missen.

Foto: Benno Arends