Omroep Lingewaard

Bekende dj’s inclusief Het Foute Uur gaan knallen in Huissen…

Laatste tickets Q-music the Party in De Buitenpoort

Wat een dj-booth! Wat een dj’s! Wat een show! Wat een foute muziek! Zaterdag 13 mei kun je weer uit je plaat gaan op Q-music presents The Party in De Buitenpoort in Huissen. Wees snel met het bestellen van kaarten, want bijna uitverkocht.

Het bordje ‘vol’ gaat namelijk steevast op de deur van De Buitenpoort als Q-Music in the house is. Met bekende dj’s, een indrukwekkende dj-booth van 18 TFT-schermen voor video en visuals, een leddecor met bigscreens en het alleen maar populairder wordende Foute Uur staat de Q-music presents The Party garant voor een wervelend feest. Een show die zijn gelijke niet kent. En daarom altijd een uitverkocht huis in Huissen en een topsfeer.
Una paloma blancaaaa, Sex on the beach, Greased lightning, I will survive, We are the children of the night, Leef, Y-M-C-A! Meezingen maar, confetti het publiek in, handjes in de lucht en dansen tot je niet meer kunt.

De Buitenpoort heeft deze zeer gewilde party weten te boeken. Zaterdag 13 mei dus.
Aanvang: 21.00 uur. Entree: €10,- (18+), voorverkoop via www.debuitenpoort.nl. Wees snel, want op is op en dit feestje wil je niet missen.

Uit je plaat op Q-music The Party, inclusief het doldwaze Foute Uur. Zaterdag 13 mei in De Buitenpoort. (Foto: Benno Arends)