Bemmel 1 verliest finale thuis …

Na een mindere eerste helft kwam Bemmel op achterstand. Met een achterstand beginnend aan de tweede helft werd er pas gescoord in de 88e min van de tweede helft door Bemmel.

Dus werd het verlengen voor Bemmel. Die voorzag dat wavv  de aanval ging zoeken en zette daarom de verdediging goed neer om deze aanvallen goed en degelijk op te vangen. Bemmel maakte duidelijk het spel naar vele kansen van in de verlenging. De bal viel plots voor het doel van Bemmel waarnaar wavv de bal hard intrapte zodat de keeper van Bemmel er helaas niet meer bij kon. Bemmel liep dus tegen een achterstand aan en zette alles op alles  om gelijk te maken. Met nog drie minuten te gaan slaagde Bemmel er helaas niet in om te score gelijk te trekken.  Bemmel verloor daardoor met 1-2.