Omroep Lingewaard

Bemmel in de ban van Halloween

Misschien heeft u het al gezien, maar sinds afgelopen weekend is Bemmel in de ban van Halloween. Op verschillende plaatsen in het centrum ziet het er spookachtig uit. Halloween op donderdag 31 oktober is van oorsprong de avond voor Allerheiligen, een kerkelijk feest. Kinderen gaan dan vaak in griezelkleren langs de huizen om snoep te krijgen. Huizen en tuinen worden ook versierd en pompoenen worden in de mooiste vormen gesneden. Ook de winkeliers van Bemmel willen door de versieringen in het centrum een extra steentje bijdragen aan de Halloween sfeer. Vooral ’s-Avonds ziet het er spookachtig uit. U bent de komende dagen natuurlijk van harte welkom om een kijkje te nemen en onze winkels en horecagelegenheden te bezoeken.

Wat is er de komende tijd allemaal te beleven in Bemmel?
Op zaterdag 23 november ’s-middags vindt weer de Sinterklaasintocht plaats met een tocht door Bemmel en een feestelijke ontvangst in de Theaterkerk. Daarna staat Black Friday op vrijdag 29 november op de agenda. Dit is het weekend waar wereldwijd en dus ook IN BEMMEL van aantrekkelijke aanbiedingen en kortingen kan worden geprofiteerd.
Vanaf 1 december 2019 tot en met 31 januari 2020 kunt u weer deelnemen aan de verkiezing van de Meest Klantvriendelijke Ondernemer van Bemmel 2020. Deze verkiezing wordt voor het 3 de jaar gehouden en er zijn weer leuke geldprijzen te verdienen. U kunt hiervoor vanaf 1 december terecht op de website www.beleefbemmel.nl/winactie .
Tot slot is in het weekend van 6 t/m 8 december weer de grote Kerstmarkt met voor het eerst op 6, 7 en 8 december een overdekte kunstijsbaan op de Markt, op 7 en 8 december Kunst in Het Kasteel de Kinkelenburg en op zondag 8 december de grote traditionele kerstmarkt met veel extra’s. Voor het gehele programma en de tijden kunt u terecht op onze website www.kerstmarktbemmel.nl .

Dus al met al alle reden om in de komende periode naar Bemmel te komen.