Omroep Lingewaard

Bemmel in de Mode wordt “De Bemmelse modeweek” 

Wij denken graag in oplossingen en kijken naar mogelijkheden. Dus dingen die we wél kunnen doen. Daarom organiseren we in plaats van Bemmel in de Mode nu “De Bemmelse modeweek”. Van maandag 12 t/m zondag 18 april staat Bemmel in het teken van de mode. Dit inclusief een koopzondag op 18 april van 12:00 uur tot 17:00 uur. 

 

Tijdens deze modeweek presenteren alle ondernemers, die normaal gesproken met de modeshow meedoen, hun mode digitaal. De diversiteit spat ervan af. Houdt onze Social-media pagina’s in de gaten, want dit wilt u niet missen! Ook is er een hele mooie win-actie. Bij alle deelnemende bedrijven mag u na een aankoop een kaart invullen en achterlaten. Hiermee maakt u kans op één van de vier Goodiebags vol met cadeaubonnen van deze bedrijven.

Het centrum van Bemmel zal extra gezellig “aangekleed” zijn, zodat u weer een heerlijke shop-beleving krijgt. Door de onvoorspelbaarheid van COVID-19 en de daarbij behorende maatregelen, kunnen wij nu nog niet inschatten wat de richtlijnen dan zijn. Maar het zal voor iedereen duidelijk zijn dat alle ondernemers én het winkelend publiek de dan geldende maatregelen in acht nemen. Tenzij we in een volledige lockdown zitten, maar daar gaan wij niet van uit! 

 

 

Tot ziens en Beleef Bemmel tijdens “De Bemmelse modeweek”.