Omroep Lingewaard
betuwe on stage

Betuwe On Stage naar volgend schooljaar

Het coronavirus heeft er helaas voor gezorgd dat de 6e editie van Betuwe On Stage dit schooljaar niet doorgaat. De deelnemende scholen (OBC Bemmel, Citadel College, OBC Elst, OBC Huissen en HPC Zetten) vinden de situatie rondom het coronavirus te onvoorspelbaar om het project succesvol te organiseren en hebben om die reden besloten om Betuwe On Stage uit te stellen naar volgend schooljaar. Betuwe On Stage zou dit jaar voor de 6e keer gehouden worden.

Betuwe On Stage is een project voor vmbo-leerlingen, bestaande uit trainingen op school, een Beroepenfeest en een Doe Dag. Tijdens de Doe Dag maken leerlingen kennis met het beroep van de beroepsbeoefenaar waarmee ze op het beroepenfeest een match hebben gemaakt. Jaarlijks doen hier zo’n 250 beroepsbeoefenaren uit de regio vol enthousiasme aan mee.

De scholen hopen volgend schooljaar weer op een Betuwe On Stage met rode loper en vele betrokken organisaties uit de regio, waarbij denken over de toekomst een feest mag zijn! Voor de leerlingen die dit jaar Betuwe On Stage missen, wordt er gewerkt aan een alternatief programma.

Meer informatie over Betuwe On Stage is te vinden op www.betuweonstage.nl.