Omroep Lingewaard

Betuws seniorenorkest gaat definitief van start!…

Huissen- Met een volwaardige bezetting gaat het Betuws orkest voor senioren onder de naam BOS op donderdag 20 september definitief van start! Het is een gemêleerd gezelschap uit de regio met hout en koperblazers, bespelers van snaarinstrumenten, toetsenisten en slagwerkers. Orkestleider Rudy Böhmer heeft er alle vertrouwen in om het kleurrijke klankpalet van dit gezelschap tot een harmonieus geheel te kneden met arrangementen in verschillende genres, aantrekkelijk voor een breed publiek. Niet prestatie maar kwaliteit staat voorop, een streling voor het oor is het streven.

De repetities zijn wekelijks op donderdag van 9.45 – 11.45 uur in het Stedium aan de Muntstraat in Huissen dat alle faciliteiten herbergt.
En natuurlijk, muzikanten zijn nog steeds welkom. Hoe meer liefhebbers, hoe voller de klank is het adagium.

De Betuwe en senior zijn hierbij een ruim begrip. Voorop staat om samen in ongedwongen sfeer verantwoord aanstekelijke muziek te maken, waarbij het sociale aspect niet onbelangrijk is. Lijkt het je wat, meld je dan aan via seniorenorkest.betuwe@gmail.com of kom vrijblijvend langs om de sfeer te proeven. Zin in muziek? Schroom niet, doe mee!