Omroep Lingewaard

Bij b.o.d. de Sprinters begint de skeelers najaarstraining weer

Bij b.o.d. de Sprinters begint de skeelers najaarstraining weer. ÓÓK voor Niet-leden.Op de baan van b.o.d. de Sprinters wordt van donderdag 3 oktober tot en met donderdag 12 december wekelijks weer de  skeeler najaarstraining gegeven. De trainingen zijn voor volwassenen en jeugd vanaf 15 jaar en worden gehouden van 19.15 uur tot 20.30 uur op de verlichte atletiekbaan aan het Drieske 7 te Bemmel. De kosten bedragen € 20,- per persoon voor de gehele periode. ÓÓK voor Niet-leden!

Onder begeleiding van ervaren trainers wordt er in een gemoedelijke sfeer gewerkt aan techniek, het vinden van de juiste balans en de kunst om veilig te remmen. Als afsluiting van de training kunnen al dan niet in pelotonvorm nog wat kilometers worden gemaakt.

Tijdens het rijden zijn helm en handbeschermers verplicht. Knie- en elleboogbescherming wordt geadviseerd.

De training start voor alle groepen gelijktijdig. Na afloop van de training wordt er onder het genot van koffie, thee, limonade nog gezellig nagepraat in ons clubhuis.       Skeeleren is meer dan sporten alleen. Skeeleren geeft je een ontspannen en vrij gevoel en geeft ook de mogelijkheid om nieuwe mensen te leren kennen!

Heb je vroeger wel eens geskeelerd? En zou je graag weer beginnen met deze leuke sport? Kom dan je techniek opfrissen. Remtechniek en practische oefeningen begeleid door ervaren trainers zorgen ervoor, dat je weer veilig buiten kunt gaan rijden.