Omroep Lingewaard

‘Bijzondere kunstwerken te zien tijdens Kunstroute Huissen Angeren op 15 en 16 juni’ …

Persbericht 

Op zaterdag 15 en zondag 16 juni kunt u weer genieten van bijzondere kunst in allerlei vormen op verrassende plaatsen tijdens de jaarlijkse kunstroute in Huissen en Angeren. Op 11 locaties is tussen 12.00-17.00 uur werk van 42 kunstenaars te zien. Op iedere locatie exposeren meerdere kunstenaars hierdoor is er per locatie een diversiteit aan kunst te zien. De totale (fiets)route is ongeveer 10 km.

Het land- en tuinbouwmuseum Mea Vota aan de Boskoops Glorie 33 in Huissen is het startpunt van de route. Hier is werk te zien van alle deelnemende kunstenaars.

U kunt op de route een grote variëteit aan kunst bekijken. De kunstenaars verwelkomen u graag bij hen in hun ateliers, mooie tuinen, kerken, het tuinbouwmuseum of bij hen thuis.

Zij laten hun nieuwste werk zien, onder andere beelden, schilderijen, tassen, hoeden, sierraden, foto’s, vilt objecten, grafiek, natuurlijke objecten en houtsculpturen. Als bezoeker krijgt u ook een kijkje achter de schermen en vertellen de kunstenaars u graag hoe hun kunst ontstaat, inspiratie en technieken en laten dat soms ook ter plaatse zien.

De folder met de route ligt op 15 en 16 juni klaar bij het startpunt van de route en bij de deelnemende kunstenaars.

Voor informatie en een overzicht van de deelnemers kunt u terecht op http://www.kunstinmeavota.info/