Omroep Lingewaard

Bonje in De Buitenpoort!..

Première nieuwe voorstelling cabaretier Thijs Kemperink in Huissen

Een heuse première van een nieuwe voorstelling van een cabaretier in Huissen. Namelijk Bonje van Thijs Kemperink. In De Buitenpoort. Op donderdagavond 16 november a.s. Gegarandeerd lachen.

Kemperink komt uit Twente en dat steekt hij niet onder stoelen of banken. Deze sympathieke ras-Tukker vertelt zo beeldend dat het voelt alsof je bij hem thuis bent. Met ijzersterke grappen over alledaagse situaties, herkenbaar voor iedereen. De grote vertelkracht van Thijs bracht hem niet alleen in Twente volle zalen, maar ook ver daarbuiten.
In zijn vorige, succesvolle programma Zleur (die ook te zien was in De Buitenpoort) schetste Thijs de verhoudingen in de buurt aan de hand van een zomerse buurtbarbecue. Een show zonder wijzend vingertje, met veel humor én met een onderliggend thema dat Thijs aan het hart gaat, namelijk ‘noaberschap’.

Ruzie
In zijn nieuwe programma gaat het over de ruzie met zijn allerbeste vriend. Blijf je loyaal, doe je je best om elkaar te begrijpen of blijft het ‘Bonje’?
Herkenbaar, beeldend verteld, alledaags én typerend voor deze tijd……Dát is de kracht van Thijs Kemperink, waarmee deze jongen van het platteland al provincie voor provincie voor zich won. En Huissen dus.
Donderdag 16 november in De Buitenpoort. Foyer open 19:30 uur, aanvang 20:00 uur. Kaarten reserveren via: www.debuitenpoort.nl.

Nieuwe voorstelling van cabaretier Thijs Kemperink, Bonje. Donderdagavond 16 november in De Buitenpoort in Huissen.