Omroep Lingewaard

Britse rock-band The Brew alsnog naar de De Buitenpoort Huissen

Door ziekte werd hun geplande concert op 4 maart jl. geannuleerd, maar nu komen ze alsnog naar De Buitenpoort op zondagmiddag 4 november.  

The Brew speelde in 2010 en 2011 in deze zaal bij wijze van spreken “het dak er af”. Zouden ze in maart een van hun laatste concerten van hun “Shake Of Tree”-tour doen, nu is De Buitenpoort opgenomen in hun eerste tour na het uitbrengen van hun laatste album op 5 oktober jl. “Art of Persuasion”.

Met o.a. duidelijke invloeden van The Who en Led Zeppelin en hedendaagse bands als Wolfmother, staan de mannen garant voor stevige melodieuze rock. De charismatische frontman Jason Barwick op gitaar/zang (een jongere creatie van Jimmy Page van Led Zeppelin) pakt met gemak hun delen uit de jaren zestig en zeventig en steken de rock in een erg verfrissend nieuw jasje. Op bas de ervaren Tim Smith en de weergaloze drummer Kurtis Smith, die ook wel de “Bruce Lee of the Drum Kit” wordt genoemd, maakt het trio vol. De band is een verplichte kost voor de rockers. Ken je ze nog niet. Laat je dan verbazen door de 120% “on stage”. 

Support: Stennes : “in the honour of Rory Gallagher”

In 2018  stappen ze de bühne op met repertoire toegespitst op de jaren ’70 van Gallagher. Denk aan albums als ‘Live in Europe’ en ‘Irish Tour ‘74’! Een eerbetoon aan de in 1995 op 47-jarige leeftijd overleden Ierse gitaarheld

 Zondagmiddag 4 nov. Deur open: 15.00 uur. Aanvang 15.30 uur. Entree € 13 (aan de deur € 17).

Kaartverkoop online via debuitenpoort.nl, of bij de vvk-adressen CD-shop Kroese- Arnhem, Foto van Eimeren in Huissen en cafetaria Braulio in Angeren