Omroep Lingewaard

Carnavalsprogramma Huissen

Informatie via De Kraonige Zwaone, De Buitenpoort en HJC De Krössels

Vrijdag 13 februari
Sleuteloverdracht jeugd
Uitreiking Orde van de Foekepot

Vrijdagavond wordt in Café Het Moment in Huissen de Orde van de Foekepot uitgereikt door De Bevelanders. Aanvang vanaf 20:00 uur. Meer info >>

Zaterdag 14 februari
Sleuteloverdracht

De Gouden Engel, 11:11 – 14:00 uur

Out of Brakes bij HJC

Van 15:30 – 19:00 uur in De Gouden Engel.
Entree €3,50 bij voorinschrijving, €4 aan de deur, inclusief een broodje.
www.huissensjeugdcarnaval.nl

Valentijnseditie Idols

Zaal open 20:00 uur

Ben er zaterdag (14 februari) al als de kippen bij voor de dolkomische lokale talentenjacht Carnaval Idols (v.a. 20.00 uur, toegang 18+) inclusief bekende surpriseartiest(en). Deze avond staat in het teken van de Liefde, want het is Valentijnsdag.
Nieuw:

Dit jaar hebben we een primeur; we gaan via een speciale Carnavals-Idol App stemmen op de favoriete artiest!!! Dit houdt in dat iedere bezoeker EERST het 06-nummer, welke nodig is om te kunnen stemmen, moet opslaan in zijn/haar mobiel.

De Buitenpoort >

Zondag 15 februari
Carnavalsmis

In de Stadskerk van Huissen is de carnavalsmis met medewerking van het koor Exotherm. De mis begint om 10 uur. Bekijk hier vast een voorproefje >>

Optocht en prijsuitreiking

14:11 uur start de optocht, daarna prijsuitreiking in De Gouden Engel

Maandag 16 februari
Frühshoppen

Om tegemoet te komen aan de drank- en alcoholwet, is het dragen van een polsbandje tijdens het Frühshoppen in Huissen net als vorig jaar weer verplicht.
Om eenvoudig het verschil te kunnen aangeven tussen 18+ en 18- zullen alle carnavalisten op maandag voorzien worden van een polsbandje. Dit polsbandje geeft toegang tot alle cafés en geeft de mogelijkheid om een consumptie te bestellen. Middels de kleur is voor alle partijen duidelijk wie wel en wie geen alcohol mag kopen en drinken.

€ 2,50 voor een polsbandje en een boes
Op een 7-tal plaatsen in de kom zullen op carnavalsmaandag units komen te staan waar men vanaf 11.30 uur een polsbandje kan aanschaffen. Vanaf 15 jaar krijgt men voor €2,50, mogelijk na een screening van het ID-bewijs, het juiste bandje en een consumptiemunt (een boes). Met deze boes kan men in alle kroegen van Huissen een consumptie bestellen.

Bezoek oudste en jongste
Dinsdag 17 februari
Kindercarnaval in De Valom

kindercarnaval

Ganstrekken

12:00 uur op de Markt

Biersjouwen

13:00 uur voor de Buitenpoort