Omroep Lingewaard

‘CCR’ en Flashback bij De Buitenpoort

HUISSEN – Zondag 7 juli is het bij De Buitenpoort weer genieten geblazen van live muziek. Tijdens Back to the Music spelen op het podium met terras twee topbands. Namelijk de tribute van Creedence Clearwater revival (CCR) en Huissens bekendste muziekformatie: Flashback!!! 

 

Allereerst Flashback. De langst bestaande en meest bekende band uit Huissen. Staat garant voor aanstekelijke meerstemmigheid, stevige rocksolo’s, prachtige ballade en dansbare nummers. Veelal uit de 60’s en 70’s, maar ook recenter werk. Dansen en swingen op nummers van Beatles, Stones, Eagles, Hendrix en zelfs Nederlandstalig, zoals The Scene.

Daarna Creedence Clearwater Revival (CCR) vertolkt door The Crown Jewels (zie foto). De band met ervaren muzikanten uit de regio Nijmegen deelden het podium met onder meer Kaz Lux, Bertus Borgers en Bert Heering. Wat de bandleden bindt is de liefde voor de oude hits van CCR, de band van John Fogerty. Bekend van classics als: Proud Mary, Down on the corner, I put a spell on you, Suzie Q, Sweet hitch-hiker en Bad moon rising.
Have you ever seen the rain en Who’ll stop the rain spelen ze ook en dat is met deze warme en droge dagen wel heel erg toepasselijk.

Kom genieten van deze twee topbands tijdens Back to the Music. De Buitenpoort heeft een groot terras met voldoende schaduw en heerlijke hapjes en drankjes. De entrée is nog gratis ook! De eerste tonen zijn te horen om 14.00 uur, de laatste om 20.00 uur. Graag tot zondag 7 juli!