Omroep Lingewaard

College aan de slag voor NLdoet…

Persbericht gemeente Lingewaard

Het college van burgemeester en wethouders steekt op vrijdag 15 maart en zaterdag 16 maart de handen uit de mouwen ter gelegenheid van NLdoet. 

De wethouders Helga Witjes, Johan Sluiter, Aart Slob en Theo Janssen gaan op vrijdag naar Siza Binnenveld in Huissen. Daar gaan zij samen met een aantal bewoners de haag snoeien en plantenbakken inrichten. De wethouders zijn aanwezig om 9.30 uur

Burgemeester Marianne Schuurmans is een dag later vanaf 14.30 uur in verpleeghuis De Lingehof in Bemmel. Zij helpt daar met het verzorgen van een high tea. “NL Doet is een mooie gelegenheid om vrijwilligerswerk te doen en tegelijk in contact te komen met onze inwoners”, aldus de burgemeester. 

NLdoet

Het Oranje Fonds organiseert op 15 en 16 maart 2019, samen met duizenden organisaties in het land, NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet stimuleert om vrijwillig een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken. De voorbije jaren hebben in totaal bijna 2 miljoen mensen enkele tienduizenden klussen geklaard.