Dames RKHVV spelen gelijk in topper

Het eerste damesteam van RKHVV is afgelopen zaterdag niet verder gekomen dan een 1-1 gelijkspel tegen concurrent Ter Leede. Na 12 minuten kwamen ‘de blauwen’ op voorsprong door een doelpunt van Kelly de Poel. RKHVV heerste in het eerste half uur van de wedstrijd. Dit resulteerde niet in meer doelpunten. Ter Leede kwam in de tweede helft sterk terug en wist een kwartier voor tijd op gelijke hoogte te komen. RKHVV kreeg het daarna nog moeilijk maar wist te voorkomen dat Ter Leede nogmaals scoorde en de drie wedstrijdpunten naar huis terug zou nemen. RKHVV blijft door dit gelijke spel op de derde plaats staan, twee punten voor Ter Leede.

FS_RKHVV_Ter Leede_omroep_a04r2316
Anne Tankink in duel.
FS_RKHVV_Ter Leede_omroep_a04r2341
Lois van Daalen.

Zaterdag 14 februari om 13.00 uur staat de bekerwedstrijd, thuis tegen SC Heerenveen op het programma.

Zaterdag 28 februari staat de volgende topper in de competitie op het programma. RKHVV speelt dan thuis tegen de nummer twee, het team van Saestum uit Zeist.