Omroep Lingewaard

De Buitenpoort op Eerste Paasdag domein van ‘Mick, Keith & Co’…

De Buitenpoort op Eerste Paasdag domein van ‘Mick, Keith & Co’

Hartverwarmend: ‘Stones’ treden live op

Stones-fans kunnen opgelucht adem halen. Mick Jagger is van de hartbewaking af. Zijn operatie is geslaagd. De fans van de Greatest Rock ’n Roll Band on Earth kunnen ook opgelucht adem halen dat hun tribute Undercover live op gaat treden op Eerste Paasdag, zondag 21 april, in De Buitenpoort in Huissen. Ze gaan harten veroveren op de Stones Avond.

Gelukkig, de hartoperatie van Mick is onlangs dus goed verlopen. Hij had toch echt geen Heart of Stone. En de energie van deze Heartbreaker (Doo Doo Doo Doo Doo) zal er tijdens de komende concerten vast niet minder om zijn. Nee, dan de zanger van Undercover, mínstens zo energiek als Mick. Stealing your heart gaat voor hem zeker op. 

Maar ook voor de rest van de band. Een live band met de hoofdletter L. Rauw en puur zoals de Stones zelf, zonder een kopie te willen zijn. Het zijn Sweethearts together. De legendarische riffs van Keith (Richards) worden in authentieke stemming gespeeld. Het zorgt voor een Angel in your heart. 

Undercover klinkt als de Stones in hun beste jaren en speelt de nummers hartstochtelijk en herkenbaar. Het is echt Living in the heart of love, mede omdat de band het publiek betrekt bij de show. Naast de grote hits zoals Satisfaction, Angie, Sympathy for the devil, Paint it black en nog vele andere bekende nummers speelt Undercover ook minder bekende songs als Time Waits for no one of Can’t you hear me knocking. 

Verloting

Undercover werd en wordt steeds uitgenodigd op alle grote landelijke fanclubdagen in Nederland en België. En speelt nu dus exclusief in De Buitenpoort. Verder: de vertoning van een film, een stand met Stones-items en een verloting met mooie prijzen. 

De eerste Stones-avond vorig jaar was een hartverwarmend succes en op veler verzoek volgt nu dus de tweede editie. Zondag 21 april (Eerste Paasdag), deuren open vanaf 19.30 uur. De entree is € 10, kaarten via www.debuitenpoort.nl of bij de voorverkoopadressen Foto van Eimeren Huissen en cafetaria Braulio in Angeren. Wees op tijd, want vorig jaar ging het bordje ‘uitverkocht’ op de deur. ‘Let’s spend the night together’. 

Mick Jagger en co staan centraal op de eerste Stones-avond in De Buitenpoort, Eerste Paasdag op zondag 21 april. (Foto: Martien Roelofs)