Derby Huissen HV DS1 – HV Angeren DS1

Het was een spannende wedstrijd gisteravond in de Bongerd in Bemmel. De beide damesteams waren in Bemmel neergestreken om de derby uit te vechten.

De dames van HV Huissen scoorden als eersten, waardoor HV Angeren op achterstand kwam te staan en eigenlijk beetje achter de feiten aanliepen. Zo scoorde Huissen veel vanaf de penaltystip waardoor Angeren het eigenlijk  een beetje moeilijk had in de eerste helft.

De tweede helft was een stuk beter van beide zijden. Nog steeds stond Angeren achter en moest, met nog drie minuten op de klok, 1 doelpunt maken om de stand naar 17-18 te brengen. Na een spannende drie minuten scoorde uiteindelijk HV Angeren  de winnende treffer en sloot de wedstrijd winnend af met 17-18 voor Angeren. Een zeer spannend slot offensief van Angeren die toch net iets te sterk was voor Huissen en met de winst naar huis ging.