Omroep Lingewaard

Disco & Soul Night met DJ Rob en videoclips in De Buitenpoort …

Disco & Soul Night met DJ Rob en videoclips in De Buitenpoort 

Dansen op danceclassics op verlichte dansvloer

De discokneiters vliegen je om de oren. De bijbehorende beelden uit de 70’s en 80’s op grote schermen. Jij met je vriend(in) op de verlichte dansvloer. Heerlijk oude tijden herleven tijdens de Disco & Soul Night op zaterdag 1 juni a.s. in De Buitenpoort in Huissen. 

De heerlijke tijden van weleer en de daarbij horende sfeer van Huissense ‘dancings’ als Caroussel, Wampie en Apollo herleven tijdens de Disco & Soul Night op zaterdag 1 juni a.s. in  De Buitenpoort. Soul, funk, disco, pop en rock slaat de klok. Het is de eerste editie van deze nieuwe uitgaansavond voor 30-, 40- en 50+ers. 

Er wordt ‘groovy’ uigepakt; grote verlichte dansvloer, joekel van spiegelbol, clips van danceclassics op grote schermen, spiegelbol en een gave lichtshow door een lightjockey. De discjockey op de Disco & Soul Night is Rob van Genderen, een instituut in de wereld van drive-in shows en bekend als dj van regionale radiozenders als Delta, Trend FM en HOT Radio. En bovendien een kenner als het gaat om (dance)classics. Denk aan: I will survive, Relight my fire, Sexmachine, Proud Mary, Papa was a rolling stone, Waterloo en Disco Inferno.
Maar Rob draait ook de -vergeten- pareltjes uit de soul en funk. Het wordt een feest der herkenning! Vanwege de muziek, de clips en zeer waarschijnlijk ook door het weerzien van oude bekenden.
,,We hopen met deze avond een behoefte in Huissen in te vullen voor de oudere jongeren, die graag willen dansen’’, aldus Buitenpoort-eigenaar Herman van Gellecum. ,,Ik denk dat ik zelfs nog even de dansvloer op ga, haha.’’ De deuren voor de Disco & Soul Night op zaterdag 1 juni a.s. gaan om 21.00 uur open. Reserveer op tijd je tickets via de Debuitenpoort.nl.

John Travolta had prima gepast op de Disco & Soul Night in De Buitenpoort op 1 juni a.s., maar zal er hoogstwaarschijnlijk niet bij zijn. (Foto: Wikimedia Commons)