Omroep Lingewaard

Eerste dementiemarkt in Lingewaard

Inwoners die te maken hebben of krijgen met dementie of Alzheimer zijn van harte welkom op de eerste Dementiemarkt in Lingewaard op dinsdag 18 september. Een unieke kans om kennis te maken met diverse organisaties die actief zijn rondom dementie.

De organisatie is in handen van RijnWaal Zorggroep, Zinzia Zorggroep en Steunpunt Mantelzorg Stichting Welzijn Lingewaard. Organisatoren Karin Dimmendal, Sjan van Goor en Monique Ritzen kunnen tijdens deze avond uw vragen beantwoorden en u in contact brengen met de organisatie die u zoekt. Op de markt zijn diverse organisaties uit Lingewaard aanwezig om te laten zien wat zij te bieden hebben aan mensen met dementie en hun mantelzorgers. Van praktische hulp tot allerlei vormen van dagbesteding.

Aanwezige  organisaties: Alzheimer café Overbetuwe, Senioren Ondersteuning Lingewaard, Senior Service (Nijmegen), Thuiszorg Totaal, Gelukkig Thuis, Naar Huus Toe, Nova Zorg en Welzijn Pannerden, Buurtzorg PG team, STMR, RijnWaal Zorggroep, Zinzia Zorggroep, afdeling WMO Gemeente Lingewaard, MEE, Steunpunt Mantelzorg SWL, Van Dorine, De Bascule.

Locatie: Gouden Appel 122 – Bemmel

Tijd: 19.30 – 21.00 uur

De toegang is gratis. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Steunpunt Mantelzorg SWL, Monique Ritzen tel; 088-255 25 55.