Omroep Lingewaard

Eerste silent disco bij BUITEN

Dansen in stilte bij Huissense strandzaak 

HUISSENDe eerste Silent Disco in Huissen! En nog wel buiten! Sterker nog, bij BUITEN! Zaterdag 31 augustus is de primeur. Vanaf ongeveer 20.00 uur (nà de akoestische sessie met Mood) kunnen de hoofdtelefoons op en kan er (in stilte) gedanst worden.

Daarom heet de avond ook DANS BUITEN! in stilte. Al zullen er heus wel eens kreten van verrukking te horen zijn bij bepaalde nummers en/of ooh’s en aah’s te horen zijn. Echte fanatiekelingen annex muziekkenners zullen teksten meezingen. De bezoekers/dansers hebben op hun met led-lampjes getooide hoofdtelefoons keuze uit drie kanalen waarop – uiteraard – diverse soorten muziek te horen is. Op kanaal 1 draait DJ Evie haar songs, op kanaal 2 DJ Kinki Sminki en op 3 Bar Team BUITEN! 

Staat de persoon de muziek op dat moment even niet aan, dan schakelt die simpel en snel over door een knopje op de hoofdtelefoon om te zetten. 

BEPERKT TOEGANG

Er is op zaterdag 31 augustus maar beperkt toegang, vanwege leeftijd (18+) en vanwege het aantal hoofdtelefoons. In de voorverkoop kan er voor €5 een reserveringsticket worden gekocht om zo als eerste kans te maken op een hoofdtelefoon.
Bij BUITEN! krijgt men dan een polsbandje en dan kan een hoofdtelefoon bemachtigd worden en de dansvloer betreden worden. Bij het verlaten van de dansvloer wordt de hoofdtelefoon weer ingeleverd c.q. aan een ander uitgereikt. Ook aan de bar kan een bandje gekocht worden. DANS BUITEN! in stilte begint om 20.00 uur, direct na de akoestische zangsessie van/door Mood. Die start om 16.30 uur. 

Fotobijschrift: Dansen met hoofdtelefoon op. Ofwel Silent Disco. De eerste in Huissen is zaterdag 31 augustus a.s. bij strandzaak BUITEN! Genaamd: DANS BUITEN! in stilte. (Wiki Commons Media)