Omroep Lingewaard

Video: Sportpromotie Huissen…en de winnaar is Heren 1 van HV Huissen

Op zondag 3 januari 2016 werd tijdens de nieuwjaarsreceptie in de kantine van voetbalvereniging Jonge Kracht bekend gemaakt wie van de drie genomineerden (Heren 1 Handbalvereniging Huissen, eerste team Damvereniging VBI en Vera ten Westeneind van Jonge Kracht) de titel sportploeg/sporter van het jaar de titel in de wacht heeft gesleept. Naast een jury werd ook door het aanwezige publiek mede bepaald welke sporter of sportteam gekozen zou worden tot de 1e Gouden Sport Ster van Huissen.

Menig sportvereniging uit Huissen heeft een goed presterende sporter of sportteam aangemeld voor de eervolle titel ‘Gouden Sport Ster’ van Huissen 2015. De keuze was hiermee lastig voor organisator en initiatiefnemer Sportpromotie Huissen, in samenwerking met Stichting Welzijn Lingewaard (SWL). De winnaar ontvangt een tweetal hoofdprijzen die beschikbaar zijn gesteld door  Sport 2000 Huisman en Stichting Sport en Ondernemen Lingewaard (SOL).

Omroep Lingewaard heeft de promotiefilmpjes voor de drie genomineerden gemaakt en was zondag uiteraard aanwezig om de bekendmaking van de winnaar vast te leggen.