Omroep Lingewaard

Energiek Lingewaard geeft advies en informatie in Angeren …

Energiek Lingewaard, een coproductie van Lingewaard Energie en Het-Energiecollectief Lingewaard, organiseert informatieavonden over energiebesparing en duurzame energieopwekking. Na de avonden in Bemmel en Haalderen, gaan we deze keer naar Angeren. U bent 22 november van harte uitgenodigd!

Informatieavond

  • Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van duurzaam (ver)bouwen, energie besparen of energie opwekken?
  • Of woont u in het buitengebied en heeft u nog een propaangasinstallatie?
  • Heeft u vragen over de financiering van duurzame maatregelen?

Kom dan op dinsdagavond 22 november naar de informatieavond in het dorpshuis Angeren aan de Emmastraat voor gratis informatie en advies. U bent vanaf 19:00 uur van harte welkom.

Toenemende energielasten

De energielasten nemen voor veel huishoudens jaarlijks toe. Door te investeren in duurzame maatregelen kunt u deze energielasten fors verlagen. Daarnaast zorgt het voor een gezond binnenklimaat en een verhoogd wooncomfort. Ook het energielabel van de woning wordt verbeterd, met als gevolg dat de woning waardevast blijft of zelfs in waarde zal stijgen.

Subsidies en duurzame maatregelen

Tijdens de informatieavond wordt u geïnformeerd over nieuwe subsidiemogelijkheden. Lokale vakspecialisten vertellen u alles over de mogelijkheden van zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompen, isolatie en pelletkachels/ketels in uw persoonlijke situatie.

Woont u in het buitengebied? Het vervangen van uw propaangasinstallatie door bijvoorbeeld een biomassaketel is financieel een zeer aantrekkelijke investering.

Aanmelden en vragen

Aanmelden is niet verplicht, maar in verband met de koffie wel handig. Aanmelden kan via [email protected].