Omroep Lingewaard

Evenementen Buitenpoort 2019: voor ieder wat wils…

Karaoke; carnaval; comedy; smartlappen; ‘Stones’; Q; ‘Pearl Jam’ en ‘ABBA’

HUISSEN – Vervelen is geen optie de komende maanden bij De Buitenpoort. De agenda voor 2019 van het multifunctionele horecabedrijf puilt uit van evenementen met een grote diversiteit. Enkele nieuwe events springen in het oog. Check ook de eventagenda, als advertentie, in deze krant. Knip uit en hang op de koelkast of prikbord.

De Buitenpoort vervult veelal wensen die het van haar gasten hoort. Mede daarom trekt het in grote getale zulke gezellige bezoekers. Komende vrijdag (8 februari) al met de tweede editie van de Karaoke Night. De eerste editie was alras uitverkocht, dus bestel je tickets snel via www.debuitenpoort.nl. Een weekend later (op zondagmiddag 17 februari) is het weer tijd voor de onvolprezen jamsessie genaamd MuzikantenMix. Precies een week later (24 februari) is Sunday Comedy Live; de unieke mix van keigoede comedy, mooie muziek en heerlijke hapjes. 

Maart is ingeruimd voor vier dolle dagen carnaval, met op zaterdag Idols en dinsdag Deutsche Mittag. Op zaterdag 9 maart ben je uitgenodigd om het feest van de Roparun-helden (inclusie band en dj) te komen vieren. Op zondag 31 maart iets nieuws: Smartlappenfestival Huissen, met zangers (m/v) uit rock- en popscene (!) die tranentrekkers zingen, zoals Ingrid Striek en Nico Peters. 

Op Koningsdag (zaterdag 27 april) op het buitenpodium 2 uur durende ABBA-show bij De Buitenpoort. (Foto: ABBA Fever)

‘Pearl Jam en ABBA’
Paaszaterdag (20 april) zet Q-Music Foute Party de zaak op de kop, een avond later (Paaszondag 21 april) doet tribute Undercover dat op de Stones Avond. Vrijdag 26 april is  Kingsnight met een Pearl Jam-tribute door local heroes waaronder Jos Janssen én de top Doors-tribute, D’n Doars. Zaterdag 27 april: Koningsdag, met buiten een ABBA-show van twee uur! 

Hemelvaartsdag (donderdag 30 mei) biedt ruimte aan alternatieve muziek via Rockstreet van TLH Presents. Zaterdag 1 juni lekker dansen met de nieuwe Disco & Soul Night. Noteer ook: Back to the Music (zondag 7 juli), doorkomst Vierdaagse (dinsdag 16 juli) en de Huissense Dag (dinsdag 30 juli). Meer info en winacties: Facebook.com/debuitenpoorthuissen. Wel liken. Herman en Bianca en team zeggen: ,,Graag tot ziens!’’