Omroep Lingewaard

Expositie schilderijen Cor Melchers…

Zondag 11 september is om 11.00 uur de officiële opening van de expositie met schilderijen van de vorig jaar overleden kunstschilder Cor Melchers in het Tuinbouwmuseum Mea Vota. De schilderijen van Cor kenmerken zich door zijn opvallende stijl, vrolijk en kleurrijk.

Deze expositie, een hommage aan Cor Melchers, is van 11 september t/m 8 oktober 2016 te bezoeken. Het land- en tuinbouwmuseum Mea Vota aan de Boskoops Glorie 33 in Huissen is op maandag t/m zaterdag geopend van 11.00-17.00 uur.

Op 19 oktober 2014 presenteerde Cor Melchers zijn boek ‘Cor Melchers, Schilder van Kleurende Eenvoud’. Naast een biografische inkijk in het leven van Cor Melchers toont het boek een grote hoeveelheid aan kleurenfoto’s. Niet alleen de stijl kenmerkende naïeve werken, maar ook een aantal foto’s van zijn vroegere werk worden hierin op aantrekkelijke wijze gepresenteerd.

Tijdens de officiële opening van de expositie in Mea Vota op 11 september is dit boek van Cor te koop.

Voor informatie over openingstijden, andere activiteiten tijdens het Open Monumentenweekend en de druivenverkoop kunt u terecht op: http://www.mea-vota.info/evenement/open-monumentenweekend/ Kijk voor meer informatie over het werk van Cor op http://cormelchers.nl/
Cor-Melchers1

Cor