Omroep Lingewaard

Gendtse Pronkzitting ‘Night of the Pronks’

Gendt – Het is bijna zover, de Gendste artiesten en De Gentenarren staan te poppelen om te gaan pronken voor de Prinsen van Gendt. Op zaterdag 16 en zondag 17 februari pronken zij voor Prins Jan-Willem de Buutegewone en zijn schoonheid Anita. En op zondag, dit jaar voor het eerst, ook nog eens voor de 1e Jeugdprins van ’t Sprauwennest Prins Luuk uit Hulluze en zijn pages Esmee en Sanne.
Tijdens de Pronkzitting wordt Providentia omgetoverd tot een waar Gentenarrentheater vol zang, dans en lach. Buuts, sketches en entertainment wisselen elkaar in hoog tempo af.
Ieder jaar weer genieten vele honderden mensen, onder het genot van zelf meegebrachte hapjes, van de pronkzitting van De Gentenarren, één van de absolute hoogtepunten in de aanloop naar het carnavalsweekend. Gezien de grote belangstelling zijn er ook dit jaar weer 2 zittingen. De avondvoorstelling vindt plaats op zaterdag 16 februari en de matinée voorstelling op zondag 17 februari 2019.

Het plaatselijke talent is al maanden bezig met tal van uiteenlopende acts om de bezoekers een onvergetelijke avond voor te schotelen.

We starten de zaterdagavond – net als vorig jaar – om 19:11 uur. Het podiumprogramma is om 0:00 uur afgelopen. Voor de liefhebbers begint dan een afterparty en kan er worden nagenoten van de prachtige optredens. De matinée editie op zondagmiddag start om 14:11 uur.

Zorg dat je er bij bent. Zodat óók jij de volgende dag kunt zeggen: “Wat was het weer geweldig en wat hebben we ontzettend genoten!”

Voor info en kaarten www.gentenarren.nl