Omroep Lingewaard

Gerrit Jeurissen Award 2018 …

Gerrit Jeurissen Award 2018: win € 3.000 voor initiatief in Huissen

Heeft jouw vereniging of stichting een goed idee, maar ontbreken de financiële middelen? Dien dan nu een aanvraag in voor de Gerrit Jeurissen Award 2018. De drie beste initiatieven ontvangen een bedrag van € 3.000 (1e prijs), € 1.500 (2e prijs) of € 500 (3e prijs). Ook is er een publieksprijs van € 250 beschikbaar gesteld door ONS Accountants en Belastingadviseurs.

Valt jouw vereniging of stichting dit jaar in de prijzen?
Kan jouw vereniging of stichting nog wel wat financiële hulp gebruiken? Je kunt een aanvraag indienen op het gebied van kunst, cultuur, sport, natuur of maatschappelijk welzijn in Huissen. Zo won in 2017 Stichting Mea-Vota € 3.000 voor de herbouw van een kas voor educatieve activiteiten. Ook Theatergroep de Koperen Kees en de Openbare Bibliotheek Gelderland Zuid vielen in de prijzen.

Aanvraag indienen
Graag ontvangen wij jouw aanvraag uiterlijk vóór 15 maart 2018. De uitreiking van de Award zal plaatsvinden op dinsdagavond 24 april 2018 in de Valom in Huissen. De genomineerde prijswinnaars dienen tijdens de uitreiking een korte publieke presentatie te geven.

Over de Gerrit Jeurissen Award
De Gerrit Jeurissen Award is een initiatief van Stichting Gerrit Jeurissen Fonds. Deze award wordt vanaf 2014 jaarlijks toegekend aan initiatieven met een sociale en/of ideële strekking ten behoeve van het algemeen maatschappelijk belang in Huissen. De stichting is opgericht door wijlen Gerrit Jeurissen. Voor meer informatie zie www.gerritjeurissenfonds.nl.

Foto: Winnaar Gerrit Jeurissen Award 2017.