Omroep Lingewaard

Gerrit Jeurissen Award 2019: win € 3.000 voor jouw vereniging of stichting…

Huissen – Heeft jouw vereniging of stichting een goed idee, maar ontbreken de financiële middelen? Dien dan een aanvraag in voor de 6e editie van de Gerrit Jeurissen Award. De drie beste initiatieven ontvangen een bedrag van € 3.000 (1e prijs), € 1.500 (2e prijs) of € 500 (3e prijs). Ook is er een publieksprijs van € 250 beschikbaar gesteld door ONS Accountants en Belastingadviseurs.
Valt jouw vereniging of stichting dit jaar in de prijzen?
Kan jouw vereniging of stichting financiële hulp gebruiken? Je kunt een aanvraag indienen op het gebied van kunst, cultuur, sport, natuur of maatschappelijk welzijn in Lingewaard en omstreken. Zo won in 2018 het Roparun team Lingewaard € 3.000 voor onder meer het huren van een camper tijdens de Roparun 2018 van Parijs naar Rotterdam. Ook de overige 2 genomineerden (Stichting 1411-1661 en Dierenpark Het Slingerbos) vielen in de prijzen.
Aanvraag indienen
Graag ontvangen wij jouw aanvraag uiterlijk vóór 20 maart 2019. De uitreiking van de Award zal plaatsvinden op donderdagavond 25 april 2019 in de Valom in Huissen. De genomineerde prijswinnaars dienen tijdens de uitreiking een korte publieke presentatie te geven.
Over de Gerrit Jeurissen Award
De Gerrit Jeurissen Award is een initiatief van Stichting Gerrit Jeurissen Fonds. Deze award wordt vanaf 2014 jaarlijks toegekend aan initiatieven met een sociale en/of ideële strekking ten behoeve van het algemeen maatschappelijk belang in Huissen. De stichting is opgericht door wijlen Gerrit Jeurissen. Voor meer informatie zie www.gerritjeurissenfonds.nl.