Omroep Lingewaard

Gratis scholing voor verenigingen in beter bewegen en lopen…

In het nieuwe sportseizoen bieden de SWL buurtsportcoaches sportverenigingen de mogelijkheid om hun trainers te laten scholen in beter bewegen en lopen. In samenwerking met stichting Loopland Gelderland wordt er een training van twee bijeenkomsten georganiseerd. In deze training kunnen trainers van alle niveaus en van alle doelgroepen terecht.

Na deze training ben je als trainer in staat om binnen je eigen training op een speelse en actieve manier oefeningen ter verbetering van het lopen en bewegen aan te bieden. Hierdoor verbetert de loophouding, ook wel loopstijl genoemd, en die is één van de belangrijkste zaken om blessurevrij te blijven lopen. De training kan per vereniging door meerdere trainers bezocht worden. Daarnaast is er ook de mogelijkheid voor een trainer zich individueel aan te melden. De eerste verenigingen hebben zich al aangemeld, we zitten nog niet vol en we plannen het hele jaar door dus hopelijk volgen er nog meer verenigingen.

Deelname aan deze training is gratis maar aanmelden is wel noodzakelijk. Aanmelden of meer informatie via SWL Buurtsportcoach Manon Huinink via 06 – 13 966 204 of [email protected] waard.nl. Aanmelden kan tot 10 september.