GVA verliest van OSC

In deze matige wedstrijd van beide zijde was OSC de gelukkige winnaar, de winnende werd gemaakt in de 92minuut.

In de eerste helft golfde het spel op en neer, pas na 15 minuten werd het spel van beiden wat beter met een licht voordeel voor OSC.
De eerste goede kans was toch voor GVA, Björn Derksen. Daarna kreeg Richard Pol een goede kans maar keeper Bart Witjes stopte zijn inzet.

Ondanks het betere voetbal van OSC kreeg net voor rust GVA nog een goede kans via Tom te Boekhorst.
Daarna gingen we rusten bij een 0-0 stand en hadden we een teleurstellend GVA gezien.
De tweede helft bracht GVA 2 wissels en wel ROB Peters en Rob Witjes.

Het voetbal werd wel wat beter al bleef OSC wel beter voetballen als GVA, de wedstrijd werd wat feller van beide zijde, ze wilden beide winnen .
GVA speelde een van haar mindere wedstrijd,het bleef door toe doen van Keeper Bart Witjes nog 0-0.

Het leek een 0-0 wedstrijd te worden, maar in de 83e min brak Tom  door en werd door een speler van OSC neer gehaald en kreeg daar terecht een rode kaart.

GVA - OSC
De vingertoppen van doelman Bart Witjes brengen voorlopig nog redding voor GVA. © Foto: Fons Sluiter.

GVA was niet bij machte hier gebruik van te maken, in de 92e maakt OSC via Richard Pol 0-1 via een onoplettendheid bij GVA.
Door deze nederlaag heeft GVA de kans op een promotiewedstrijden verknalt.