Omroep Lingewaard

Huisartsenpraktijken Bles & Poels en Polseweg doen mee aan de Nationale Diabetes Challenge 2021.

Huisartsenpraktijken Bles & Poels en Polseweg (Huissen) doen mee aan de Nationale Diabetes Challenge 2021. Vanaf mei wandelen wij elke week, ongeveer 20 weken lang, samen met een groep deelnemers in de buurt. U bent van harte uitgenodigd om met ons mee te wandelen. Eerst online en als de covid-19 situatie het toe laat als groep! 

Wat is de Nationale Diabetes Challenge?
De Nationale Diabetes Challenge is een 20 weken durend wandelevenement van de Bas van de Goor Foundation. Samen wekelijks wandelen in de buurt is gezellig en goed voor je gezondheid. De wandelingen zijn bedoeld voor zowel mensen met diabetes, als zonder diabetes. Bewegen is namelijk goed voor iedereen!

Start wandelingen
In mei start de eerste wandeling. We houden rekening met uw wandelniveau. Het is daarom niet erg als u (nog) niet zo ver kunt lopen. Samen trainen we voor een wandelafstand van 3 of 5 km. We sluiten de NDC feestelijk af. Afhankelijk van de dan geldende coronamaatregelen, zullen we een keuze maken om dat landelijk, lokaal of individueel (digitaal) en kiezen we ook het moment waarop we dat doen.

Meer weten?
Kijk op www.nationalediabeteschallenge.nl. Vragen? of wil u zich direct aanmelden neem contact op met Sport- & Cultuurcoach q.vandeven@swlingewaard.nl of bel naar 06-13966536