Omroep Lingewaard

Hulp voor Sinterklaas door theatergroep Koperen Kees uit Huissen…

Sinterklaas is weer bijna in Nederland en hij wil, samen met zijn Pieten, alle gezette schoentjes van iets leuks of lekkers te voorzien.

Om de goedheilig man te helpen, regelt Theatergroep Koperen Kees op 3, 4, & 5 december de huisbezoeken van Sint en zijn Zwarte Pieten in en om Huissen. U kunt informatie verkrijgen via sint@theater-kees.nl. Deze sintactie van Theatergroep Koperen Kees wordt volledig door enthousiaste vrijwilligers van de vereniging georganiseerd. Alle verdiensten komen ten goede aan de voorstellingen die weer op het programma staan.

Nog zes weken, dan is het weer zover; tweede Kerstdag en de première van de familievoorstelling van Theatergroep Koperen Kees uit Huissen. Dit jaar wordt in de kerstvakantie het verhaal van De Woef Side Story gespeeld. Informatie www.theater-kees.nl

In maart speelt Jeugdtheatergroep StairKees het theaterstuk “Niet te filmen”. Ook dit jaar is het script weer zelf bedacht en het hele proces door de deelnemers, tussen 14 en 18 jaar, zelf gemaakt. Op www.stair-kees.nl staat meer over deze jongerengroep.

Ook wordt er elke zaterdagmorgen druk gerepeteerd voor de voorstellingen van Kindertheater Kleine Kees in de meivakantie van 2017. Een-en-dertig kinderen spelen dan maar liefst elf keer het bekende verhaal van “Charlie en de chocoladefabriek”. Kijk eens op de website www.kleine-kees.nl, daar vind je alle informatie over deze groep.

koperenkees_sintenpieten