Omroep Lingewaard

Iedere vrijdag bewegen en verschillende sporten op MHC Bemmel 800

Vrijdag 19 februari ging een van onze fotografen een kijkje nemen op het terrein van MHC Bemmel waar drie sportverenigingen clinics organiseren voor de jeugd.

Hoe lekker is het om samen te bewegen en te sporten?!
Samen met de Rugbyclub de Betuwe, Batouwe Basketbal en Zwieps Turnen organiseert MHC Bemmel voor de jeugd leuke clinics. Iedereen is welkom en de toegang is gratis.

Aangezien wij natuurlijk de regels met betrekking tot corona in acht houden, vragen wij iedereen een kaartje mee te nemen met naam en telefoonnummer van jouw ouders.

De eerste clinics starten om 14.30u en duren telkens 45 minuten. Om 16,30 uur starten de laatste clinics, die uiterlijk om 17.30 u eindigen. Elke 45 min. kun je deelnemen aan een nieuwe clinic of naar huis gaan om te bedenken welke clinic leuk is om volgende week aan deel te nemen.

tot vrijdag 🙂

Vrijdag 19 februari ging een van onze fotografen een kijkje nemen op het terrein van MHC Bemmel waar drie sportverenigingen clinics organiseren voor de jeugd. Het was een gezellig happening, waarbij de jeugd  op veel sportieve manieren werd uitgedaagd. Mooie actie van deze verenigingen.

Het was een gezellig happening, waarbij de jeugd  op veel sportieve manieren werd uitgedaagd. Mooie actie van deze verenigingen.