Omroep Lingewaard

Informatieavond Nieuwbouw OBC Elst 

ELST – OBC Elst organiseert op dinsdag 14 juli 2020 van 19:30 uur t/m 21:00 uur in de gymzaal op de Van der Duyn van Maasdamstraat 25 Elst, weer een informatieavond voor geïnteresseerden van de nieuwbouw! De bouwwerkzaamheden zullen in augustus 2020 van start gaan.

 

De informatieavond zal beginnen met een algemene presentatie over o.a. de huidige stand van zaken, de verwachte bouwwerkzaamheden, de planning en tevens zullen zij inrichtingsplannen laten zien. Vervolgens is er de gelegenheid om specifieke vragen te stellen aan de school of aan de bouwspecialisten (Architect van den Berg, Giesbers Ontwikkelen en Bouwen en installateur Unica).

 

INSCHRIJVING INFORMATIEAVOND VERPLICHT
I.v.m. het coronavirus is het noodzakelijk dat bezoekers zich voor 12 juli 2020 inschrijven voor de informatieavond zodat gepaste hygiëne- en afstandsmaatregelen getroffen kunnen worden. Meer informatie www.obc-elst.nl/nieuwbouw/nieuws


“We willen iedereen blijven betrekken bij de bouw van onze mooie, nieuwe school. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven voor de speciale nieuwbouw-nieuwsbrief en we zullen ook informatie delen op onze social media. Dit wordt een gebouw van ons allemaal!” aldus directeur Charles Lohnstein.


Meer informatie is te vinden op WWW.OBC-ELST.NL/NIEUWBOUW