Omroep Lingewaard

Informatiemiddag Doornenburg over veilig langer thuis wonen

Op zaterdag 30 oktober van 14-16 uur organiseert werkgroep Doornenburg, themagroep zorg, een informatiemiddag over veilig langer thuis wonen. De bijeenkomst vindt plaats in het Ontmoetingscentrum aan de Kerkstraat 3 in Doornenburg. U bent van harte welkom om deel te nemen!

De werkgroep zal een sprankelende presentatie gegeven over de mogelijkheden om zo lang mogelijk veilig en comfortabel thuis te blijven wonen. Uiteraard heeft u (na de presentatie) ook de gelegenheid tot het stellen van vragen over uw persoonlijke situatie.

In Nederland vallen jaarlijks ruim 100.000 inwoners van 65 jaar en ouder in en om huis. Dit met vaak grote gevolgen. Daarnaast is het steeds moeilijker om een passende woning te vinden en is er de wens om thuis te blijven wonen. Daarom  is het verstandig om op tijd na te denken over uw woonwensen en mogelijkheden om zo lang mogelijk veilig en comfortabel te blijven wonen.

Heeft u een vraag over thuis blijven wonen en wilt u hierover persoonlijk advies op maat? Dan kunt u ook contact opnemen met Petra Verhagen, de Wooncoach 65-plussers van gemeente Lingewaard en Stichting Welzijn Lingewaard. Zij gaat zorgvuldig om met uw gegevens. P.verhagen@swlingewaard.nl of bel/ app naar 0683891459